jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Juventuksen yleinen tunne tällä kaudella ei ole kovin hyvä. Sen lisäksi, että he menettivät Serie A: n kärkipaikan, heidät puristettiin myös neljän parhaan joukosta ensimmäisten tusinapelien aikana. Tämä on erittäin stressaavaa asia pelaajille. . Heidän on työskenneltävä ahkerasti jalkapallo pelipaidat puolesta. Paluu Serie A -huipulle on Juventus-pelaajien tavoite, ja he työskentelevät myös ahkerasti tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Juventus pelasi kotona Bolognan jalkapalloseuraa 1909. vastaan. Ensimmäisenä lähtöedun sai Juventus. Ronaldo auttoi Arturia saamaan maalin, 1-0. Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-0. Toisella puoliskolla Juventus lisäsi tulosta 71. minuutilla. Juventus pelipaita varustettu McKenney auttoi joukkuetta tekemään maalin! 2 - 0. Seuraavana aikana kumpikaan osapuoli ei saavuttanut yhtään saavutusta ja pisteet lukittiin 2-0.

Loppujen lopuksi Juventus voitti lopullisen voiton, mikä antoi myös Juventuksen palata Serie A: n neljän parhaan joukkoon 7 pisteen erolla ensimmäisestä sijasta.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 242 تاريخ : سه شنبه 7 بهمن 1399 ساعت: 13:48